YN Audio

YN Audio

Muziek is in staat je te beroeren, herinneringen en gevoelens op te roepen of je gewoon eindeloos te laten genieten. Wanneer de weergave de realiteit benaderd en je het gevoel geeft van ruimte en sfeer kan er een kippenvelmoment ontstaan.

YN Audio richt zich sinds 2010 op de distributie van bijzondere audio apparatuur, apparatuur met de kippenvelfactor. De merken die wij voeren blinken allen uit in kwaliteit, schoonheid en functionaliteit. Van muziek genieten kan naar ons idee alleen als ogen en oren worden gestreeld.

 

Tijdens de Alkmaar Audio Show zullen wij kennis laten maken met diverse streamers van Lumïn Music.

 

Lumïn Music is onderdeel van Pixel Magic; een bedrijf dat zich sinds 2003 richt op de ontwikkeling van Digital Video Processing apparatuur. In 2010 zijn ze onder de naam Lumïn Music begonnen met de ontwikkeling van een Audio Streamer; uitgangspunten waren dat de speler DSD moest ondersteunen, zich muzikaal en zou kunnen meten met de groten der aarde en dat hij wat betreft App en functionaliteiten voorop zou lopen.

 

Eind 2011 bracht Lumïn Music met trots de A1 op de markt, de eerste streamer die native DSD ondersteunde. De behuizing was uit één stuk aluminium gefreesd, hij had een volledig gescheiden digitaal en analoog gedeelte, een DAC op basis van een Wolfson 8741 en Lundahl output transformer per kanaal en een externe voeding. De A1 ging vergezeld van een uiterst gebruiksvriendelijke App. Al snel werd het merk door publiek en de media opgepikt; de A1 kreeg lovende kritieken! De A1 was (en is) één van de beste en meest analoog klinkende spelers binnen zijn prijsklasse.

 

Anno 2018 heeft Lumïn Music zich ontwikkeld tot een toonaangevende naam op het vlak van streamers. Ze hebben een uitgebreide productlijn beginnende bij de D2 

tot aan het topmodel de S1. Daartussen zitten nog een aantal modellen waaronder de U1 (transport), de M1 (streamer/versterker combo) en de L1 Music Library.

 

Alle spelers ondersteunen UPNP (spelen vanaf NAS), USB en streaming diensten als Qobuz, Tidal (MQO), Tune-in Radio, Spotify.

 

We zien u graag tegemoet!

Merken
Albedo Silver
Coda Technologies
LAB12
Lumin
Ubiq Audio

Website
yn-audio.nl

 

Facebooktwittergoogle_plusmail