Servi-Q

Servi-Q

Naast een ruime greep uit het assortiment van onze merken Advance Acoustic, Advance Paris, CocktailAudio en Elac kunnen we ook een paar echte primeurs tonen.

Advance introduceert vier streamingproducten die allemaal werken met de Playstream streamingapplicatie. De productlijn omvat twee plug & play netwerkadapters (WTX-Microstream en WTX-Streampro) die aan elk audioproduct, dat voorzien van een audioingang, een netwerkstreamer maakt. Compleet met TuneIn internetradio, Spotify, Tidal, Qobus en Deezer streamingdiensten. Daarnaast zien twee stationaire machines met tevens cd-speler en FM en DAB+ en met dezelfde netwerkfunctionaliteit het levenslicht (X-Stream9 en UX-1). Alle producten kunnen met elkaar een multiroomsysteem vormen.

Van Elac nemen we in ieder geval de nieuwe Miracord 70 draaitafel en de definitieve Discovery Z3 luidspreker mee (o.a. RoonReady).

CocktailAudio zal een sample ter beschikking stellen van de nieuwe X45, muziekserver en streamer, cd-speler, ripper en brander, FM- en DAB+ radio, D/A converter en voorversterker.
Met Dual Sabre Dac, DSD, MQA, Spotify, Tidal, Qobus, TuneIn, etc.


Merken 

Advance Acoustic
Cocktail Audio
Elac

Website
servi-q.nl

Facebooktwittergoogle_plusmail