Purecable

Purecable

Purecable presenteert in de bekende nano-lijn een nieuwe serie voor de high-end markt: de Master serie. Een lijn met enkel de meest hoogwaardige kabels, afwerking en pluggen.

Alle kabels zijn vervaardigd met het zeer zuivere PC-Triple C koper. Door tijdens de fabricage een hoge druk toe te passen wordt het koper tot 70 procent van de oorspronkelijke grootte geperst. Hierdoor ontstaat een zeer compacte koperstructuur. Ook bij deze kabels wordt de nanobehandeling toegepast. De natuurlijke olie bindt zich aan zuurstof en bevat microdeeltjes goud en zilver welke elke oneffenheid opvullen. Hierdoor wordt het aantal contactpunten vergroot en de geleiding verbeterd.

De hoogwaardige kabels zijn afgewerkt met pluggen van het Australische ETI-research. Pluggen waarbij de signaalgeleiders zijn gefreesd uit één stuk Tellurium koper. Vervolgens worden deze gereinigd, verzilverd (verguld bij de stroomkabels) en cryogeen behandeld. De combinatie van de nanokabels met de ETI pluggen resulteert in een serie welke zich direct in het hoogste segment plaatst.

In de lijn zijn beschikbaar een luidsprekerkabel (spade of banaan), stroomkabel en interlink (RCA of XLR) en hebben de namen speakerMSTR, powerMSTR en linkMSTR gekregen. Alle geleverde kabels worden 72 uur behandeld met een cable burner om zo het maximale resultaat te verkrijgen en de inspeelperiode te verkorten.

De kabels zijn te zien op de aankomende Audio Show Alkmaar waar Purecable samen met Daudio en YN audio een prachtig assortiment ten gehore zal brengen.

Website
purecable.nl

Facebooktwittermail