Purecable

Purecable

Purecable is een bedrijf uit Arnhem dat zich richt op high-end bekabeling voor de audiowereld. Luidsprekerkabels, interlinks, stroomkabels en netwerkkabels zijn onze meest gevraagde producten. Door directe lijnen van fabrikant tot assemblage op maat in eigen huis kunnen we de prijzen relatief laag houden. Dat is ook de filosofie van Purecable: topkwaliteit producten voor een eerlijke prijs.

Daarnaast onderscheidt Purecable zich met de nanolijn door de toegepaste technologie. Zuivere kopersoorten behandeld met een natuurlijke olie waarin nanodeeltjes goud en zilver zijn verwerkt om zo de kabel te beschermen en de geluidsprestaties aanzienlijk te bevorderen. Door onze klanten worden de kabels ervaren als driedimensionaal, holografisch en gedetailleerd. Er wordt zorgvuldig aandacht besteed aan een hoogwaardige afwerking, waarbij de wensen van de klant op de eerste plaats staan.

Luisteren moet een beleving zijn, een glimlach veroorzaken. Is dit niet het geval, dan hanteren we een 100% tevredenheidsgarantie op al onze producten!

Website
purecable.nl

Facebooktwittermail