fbpx

Monitor Audio Nederland

Monitor Audio Nederland

Op deze show vindt de introductie plaatst van de nieuwe Monitor Audio Gold 5G Serie.

MONITOR AUDIO GOLD SERIES 5: GOUD MET EEN PLATINA RANDJE…

De Monitor Audio Gold Serie is al meer dan vijftien jaar een begrip bij kenners. Deze nieuwste vijfde generatie is opnieuw verbeterd door het toepassen van technologie uit de ‘Platinum’ toplijn. De laageenheid is nu een RDT II* en gegroeid naar 165 of 203 mm. De ‘aandrijving’ (spreekspoel, magneet) is bovendien aanzienlijk krachtiger geworden. De 64 mm C-CAM middeneenheid met een hogere belastbaarheid is speciaal voor deze serie ontwikkeld.

Het hoog wordt verzorgd door de unieke MPD* bandhoogeenheid. Met al zijn voordelen zoals superieure transiëntweergave tot voorbij 100 kHz, zeer lage vervorming en een zeer breed weergavebeeld.

De midden- en hoogeenheid zitten nu samen in een afzonderlijke compacte metalen spuitgietbehuizing. Hierdoor is o.a. de onderlinge afstand zo klein mogelijk geworden en dat zorgt voor de gewenste bijna-‘puntbron’-karakteristiek en dus een zeer breed en homogeen luistergebied.

De Gold 100 2-weg luidspreker is iets compacter geworden, maar heeft een nog krachtiger laagweergave, dankzij de nieuwe grotere laageenheid.

De Gold 200 3-weg vloerluidspreker met 2 laageenheden combineert een slank uiterlijk met een stevige volle en transparante weergave.

De Gold 300 heeft twee 203 mm laageenheden en biedt vanaf 30 Hz een maximaal dynamische weergave voor zelfs de grootste luisterruimtes.

De Gold C250 3-weg middenluidspreker heeft, dankzij die aparte hoog-/mid-behuizing, een uitermate slank model en een zeer wijd weergavegebied.

De compacte Gold FX surround-/achterluidspreker heeft twee MPD hoogeenheden en twee C-CAM laag-/middeneenheden. Hij kan worden omgeschakeld tussen bipool- of dipoolweergave: voor een optimale ervaring van elke surround-methode.

De Gold W12 digitale sublaagluidspreker met APC* legt een ongekend diepe (18 Hz…) en dynamische ‘bodem’ onder de weergave.

 

Merken
Custom Design
Gallo Acoustics
Leema Acoustics
Monitor Audio
Monitor Audio Platinum
REVO
Roksan
Transrotor
Torus Power
WireWorld
Watson’s Record Cleaning Machine

Website
monitoraudio.nl

 

Facebooktwittermail