Monitor Audio Nederland

Monitor Audio Nederland

Ook dit jaar zal Monitor Audio een kamer delen met Hifinesse en zullen we een aantal demonstraties combineren:

Wij demonstreren onze Platinum II serie, de PL300II met Gamut  elektronica en Nordost kabels in combinatie met de Transrotor Rondino met de Phono MC 8.2.

Natuurlijk komen onze andere merken ook aan bod, zo kunt U genieten van de nieuwe Silver Serie van Monitor Audio in combinatie met de ROKSAN BLAK Serie en een aantal producten uit het programma van Leema Acoustics.

Ook de nieuwe Monitor Serie zal te zien en te beluisteren zijn, de instapmodellen in het programma van Monitor Audio maar zeer zeker de moeite waard.

Sinds vorig jaar is Monitor Audio Nederland importeur van het Canadese merk Torus Power, wij zullen met enkele modellen demonstreren en U het effect van deze scheidings transformatoren met Netspanningsfiltering laten horen en bij de AVR modellen met spannings stabilisatie. En U kan deze producten ook zomaar tegen komen bij een aantal van onze collega’s.

En nieuw dit jaar, de Watson’s Record Cleaning Machine, onze eigen platen-was-machine! De oplossing om Uw platen nog beter te laten klinken!

 

Voor onze eigen demonstraties gebruiken we de WireWorld kabels en kunt U weer kennis maken met onze high end hoofdtelefoon kabels via de ‘Headphone Cable Polygraph kit”.

 

In de Kees Kist zaal zullen ook  twee nieuwe modellen van REVO te zien zijn:

de SuperCD en de SuperTone.

Gallo Acoustics, zal ook aanwezig zijn, één van de allerkleinste speakers ter wereld en zonder discussie de mooiste!

 

 

 

Merken
Custom Design
Gallo Acoustics
Leema Acoustics
Monitor Audio
Monitor Audio Platinum
REVO
Roksan
Transrotor
Torus Power
WireWorld
Watson’s Record Cleaning Machine

Website
monitoraudio.nl

 

Facebooktwittergoogle_plusmail