Mafico / Driade

Mafico / Driade

Ayon / Bryston / Driade

In zaal 2 (Kees Kist 2) op de tweede verdieping rechts kunt u genieten van een prachtige samenwerking tussen drie bekende namen in de hifibranche, namelijk de buizen elektronica van Ayon Audio, de solid state elektronica van Bryston en de luidsprekers van Driade Systems.

Tijdens de Alkmaarshow zal er worden gedemonstreerd met de Ayon Spirit geïntegreerde versterker die de Driade Premium Model 3 aanstuurt.

Als geluidsbronnen worden een Ayon Networkplayer en een Ayon CD-speler gebruikt.

De tweede set waarmee gespeeld wordt zijn de Driade Premium Model 2 luidsprekers, die aangestuurd worden door de vermaarde Bryston Cubed 4B-3 eindversterker, met als geluidsbron de nieuwe “all-in-one” Streamer / DAC / voorversterker de Bryston BDA-3.14


De luidspreker bekabeling is de nieuwe Driade Flow 405, die ook in de Driade luidsprekers gebruikt wordt. Music Emotion schreef in de recente februari 2020 uitgave: De Driade Flow 405 is een van de luidsprekerkabels waarvan we kunnen zeggen dat deze bovengemiddeld goede prestaties levert en binnen dit prijssegment zelfs een unieke positie inneemt. Zoekt u een vergelijkbare geluidskwaliteit bij een andere kabelfabrikant dan zult u minimaal een factor twee tot drie meer moeten investeren.

Deze setcombinaties spelen de sterren van de hemel.

Daarnaast staan diverse modellen van Ayon, Bryston en Driade opgesteld.

U bent van harte welkom in zaal 2!


Merken
Ayon
Bryston
Driade

Website
mafico.com
driadesystems.nl

 

Facebooktwittermail