Hepta Design Audio

Hepta Design Audio

Dit jaar demonstreert Hepta de Sublimis Orator in combinatie met het spectaculaire merk Temporal Coherence.

Uiteindelijk gaat het om genieten van muziek, daartoe bent u bij Hepta aan het juiste adres.

Hepta meldt zich steeds vaker als een “duizendpoot” bedrijf op het gebied van de betere audio weergave.

Er worden niet alleen mooie luidsprekers gebouwd in diverse midden en hogere prijsklassen, maar ook AV meubelen op maat in diverse budgetten.

Maatwerk luidsprekers, reparatie en upgrade behoren ook tot de mogelijkheden.

Tevens heeft Hepta in de winkel in Westzaan diverse topmerken elektronica, zowel digitaal als analoog of een combinatie van beide, demo gereed staan.

Kortom, Vindingrijk Vakmanschap !

Presentatie van Hans van Maanen (Temporal Coherence) over de achtergronden en het ontwerp van de nieuwe pick-up voorversterker van ‘Temporal Coherence’ tijdens de ASA show (Alkmaar, 29/2 en 1/3)

De toegenomen belangstelling voor vinyl vereist ook pick-up voorversterkers die aan de hoogste kwaliteitseisen van nu voldoen. Hans van Maanen zal in deze presentatie de achtergronden van de vereiste eigenschappen van een pick-up voorversterker toelichten, wat de beperkingen zijn van eerdere ontwerpen en de manier waarop deze in het nieuwe ontwerp zijn gerealiseerd. Ook zullen de resultaten van metingen aan deze nieuwe pick-up voorversterker worden getoond en besproken. Na de presentatie, die ca. 30 minuten zal duren, kunnen vragen worden gesteld en is er ruimte voor discussie.

De presentatie wordt gegeven op zaterdag- en zondagmiddag om 14:00 uur De precieze locatie is op dit moment nog niet bekend, maar zal op de Hepta Design Audio stand getoond worden.

 

Merken
Goldline
Hepta
Impulse
Temporal Coherence

Website
hepta.nl

Facebooktwittermail