Hear Everything / True-Blue Box

Hear Everything / True-Blue Box

Hear Everything Audio Import presenteert

Hear Everything Audio Import presenteert zich tijdens de Audioshow Alkmaar 2020 samen met Vintage Audio Repair uit Dordrecht, ontwerpers en bouwers van de keigoeie en toch heel betaalbare True-Blue Box amp-dacs. We laten dit jaar onze dure elektronica thuis en spelen in de Kees Kistzaal op de tweede verdieping met twee redelijk betaalbare sets.

Set 1
C.E.C. TL5 cd loopwerk
True-Blue Box COBALT dac/voor- en eindversterker
Guru Q10 monitor speakers
Kosten van deze set exclusief bekabeling: € 6.540,–

Set 2
C.E.C. TL5 cd loopwerk
True-Blue Box COBALT dac/voor- en eindversterker
Guru Q60 speakers
Kosten van deze set exclusief bekabeling: € 11.845,—

 

Think outside the BOX

True-Blue Box

Onze True-Blue Box versterkers bieden de meest verwende muziekliefhebber ongekend luisterplezier. Geluid zo puur dat de meest doorgewinterde audiofiel versteld staat. Dat is True-Blue Box, wat ‘onvervalst’ betekent. True-Blue Box kenmerkt zich door haar minimalistische vormgeving, het gebruik van natuurlijke materialen en eenvoud in bediening. De vernieuwende filosofie van de ontwerper heeft een topversterker opgeleverd die door zijn eenvoud pure muziekbeleving mogelijk maakt. Het is hoogwaardige techniek, die je bij het luisteren de techniek doet vergeten. True-Blue Box kenmerkt zich door:

– Een sublieme, natuurlijke en zeer gedetailleerde geluidsweergave
– No nonsense: eenvoud in vormgeving en bediening
– Een laag energieverbruik
– Duurzaamheid

Eenvoudig aansluiten
De True-Blue Box versterkers vormen het hart van uw audiosysteem. Ze zijn de verbindende schakel tussen
luidsprekers en muziekbronnen.

Het aansluiten van een True-Blue Box versterker op uw nieuwe of bestaande audiosysteem is kinderlijk eenvoudig. Je sluit een streamer, CD speler of een TV ontvanger rechtstreeks aan op de versterker. Ook op je huidige luidsprekers laat een True-Blue Box versterker details horen die je nog niet eerder hebt waargenomen. Je beleeft hierdoor je favoriete muziek opnieuw. True-Blue Box biedt dankzij de baanbrekende Axign technologie de performance van een topkwaliteit DAC voor-en eindversterker binnen zeer bescheiden afmetingen.

Het oog wil ook wat. Een versterker van True-Blue Box is een sieraad in elk interieur door de minimalistische vormgeving, de combinatie met natuurlijke materialen en de eenvoud in bediening.

Als je graag het nieuwste van het nieuwste wilt horen dan ben je bij True-Blue Box aan het juiste adres. Deze Made in Holland versterkers zijn uitermate innoverend en te combineren met eindeloos veel setups.

Ook analoge bronnen
Natuurlijk worden digitale signalen op nagenoeg perfecte wijze in geluid omgezet. Maar ook analoge bronnen kunnen rechtstreeks op de True-Blue Box versterkers worden aangesloten. Vinyl liefhebbers komen met deze versterker volledig aan hun trekken. Door de innovatieve phono voorversterker klinkt de muziek van een LP exact zoals bedoeld: zonder brom, ruis of vervorming.

Duurzaamheid
Door het lage energieverbruik en de geringe warmteontwikkeling is de schakeling nagenoeg onverslijtbaar. Dat betekent weinig afschrijving en een hoge restwaarde. De True-Blue Box versterker is een kleine investering voor een leven lang luisterplezier. Upgraden van een set kan door andere luidsprekers aan te sluiten of betere bronnen te gebruiken. De True-Blue Box versterkers laten het allemaal klinken of je zelf bij de opname aanwezig bent. Ervaar het zelf en kom luisteren op de beurs in zaal KK1 (2e etage), in ons bedrijf in Dordrecht of bij één van de particuliere gebruikers in het land, die hun enthousiasme graag willen delen.

Op de Audioshow Alkmaar 2020 zullen wij dit jaar onze COBALT DA en COBALT DA-BT geïntegreerde versterkers (incl DAC) demonstreren.

We hebben al veel audioliefhebbers verbaasd met het waanzinnige geluid dat uit dit kleine kastje komt, kom je ook versteld staan? 


Hear Everything Audio merken

C.E.C.
GURU
Merrill Audio
Music First Audio
The Bespoke Audio Company

Merk
True-Blue Box

 

Links
heareverything.nl
truebluebox.nl

Facebooktwittermail