Daudio

Daudio

Daudio, de luidspreker die je niet hoort!


De transparante en natuurgetrouwe weergave van de Daudio dipool high-end luidsprekers, zorgt ervoor dat u niet meer naar de luidspreker luistert, maar naar de muziek. Het is alsof de muzikanten live staan te spelen in uw woonkamer. U hoort de details, ervaart de plaatsing, diepte, en natuurlijke weergave, en daarbij heb je niet door dat het geluid uit de luidspreker komt. Dit is echt genieten van muziek! En dat kan ook bij u thuis! Wij nodigen u graag uit om dat persoonlijk te beleven!

Design is een belangrijk onderdeel van het ontwerp. De luidspreker moet integreren in uw interieur. Daarom heeft Daudio samen met interieurarchitecten en designers extra veel tijd aan het design besteed. Het resultaat van deze inspanning is een zeer elegante luidspreker, die aan uw persoonlijke wensen is aan te passen qua kleur en materiaal. Een uniek open/dipool design concept, komt dat zien!

Daudio levert complete high-end audio dienstverlening. Naast onze bijzondere high-end dipool design luidsprekers maken wij ook geweldige versterkers en bekabeling. En daarnaast leveren we streaming oplossingen , DAC’s, bekabeling, stroomvoorziening, en akoestisch advies.
Maar ook voor maatwerk en/of componenten (o.a. Mundorf en Audio-Technolgy) kunt u bij ons terecht. Wij gaan voor een top resultaat en onze prijzen zijn altijd scherp!

Op de Audioshow Alkmaar 2018  zullen wij onze twee nieuwe modellen demonstreren.
*    De Daudio S1, Studio One, ons topmodel. Een open/dipool luidspreker met de uit de W1 bekende middentoner en tweeter, maar nu gecombineer met 2 15 inch woofers.
*    De M1, Monitor One, de monitor met sub design oplossing. Een open/dipool monitor met een subwoofer met 2 woofers. Onkende prestaties uit een minimalistische 2+1 oplossing.

Daudio producten:
*    Luidsprekers, Daudio S1 en M1, dipool design luidsprekers
*    Versterkers: Daudio N1000 (2 x 500 watt Ncore technologie)

Bekabeling: Daudio Airtube Silver/Gold interconnect, digiconnect, USB kabel

 

Aanwezig zullen zijn: Jeroen Dezaire en Hans Beckeringh

Merken
Daudio

Website
daudio.nl

Facebooktwittergoogle_plusmail