Daudio

Daudio

Daudio, open en eerlijk!

De transparante en natuurgetrouwe weergave van de Daudio dipool high-end luidsprekers, zorgt ervoor dat u niet meer naar de luidspreker luistert, maar naar de muziek. Het is alsof de muzikanten live staan te spelen in uw woonkamer. U hoort de details, ervaart de plaatsing, diepte, en natuurlijke weergave, en daarbij heb je niet door dat het geluid uit de luidspreker komt. Dit is echt genieten van muziek! En dat kan ook bij u thuis! Wij nodigen u graag uit om dat persoonlijk te beleven!

Design is een belangrijk onderdeel van het ontwerp. De luidspreker moet integreren in uw interieur. Daarom heeft Daudio samen met interieurarchitecten en designers extra veel tijd aan het design besteed. Het resultaat van deze inspanning is een zeer elegante luidspreker, die aan uw persoonlijke wensen is aan te passen qua kleur en materiaal. Een uniek open/dipool designconcept, komt dat zien!

Daudio levert complete high-end audiodienstverlening. Naast onze bijzondere high-end dipool design luidsprekers maken wij ook geweldige versterkers en bekabeling. En daarnaast leveren we streaming oplossingen, DAC’s, bekabeling, stroomvoorziening, en akoestisch advies.

Maar ook voor maatwerk en/of componenten (o.a. Mundorf en Audio-Technolgy) kunt u bij ons terecht. Wij gaan voor een top resultaat en onze prijzen zijn altijd scherp!

Op de Audioshow Alkmaar 2019 gaan wij dit jaar onze C1 en M1 luidsprekers demonstreren.

  • De Daudio C1, de compacte open 3-weg luidspreker met een open en eerlijke geluidsweergave. Deze luidspreker demonsteren we met een buizenversterker van Lab12. Een geweldige combinatie.
  • Daudio M1, het compacte monitor/sub luidsprekersysteem, met een bijzonder realistische open geluidsweergave. Dit design audiosysteem is optimaal in te regelen in elke woonkamer of luisterruimte. De bijbehorende aluminium aansturingsunit bevat de DSP en de 6 versterkers. We zullen de versie met Motion Feedback demonstreren.

Daudio producten:

  • Luidsprekers: Daudio C1 en M1, dipool design luidsprekers
  • Versterkers: Daudio N1000 (2 x 500 watt Ncore technologie)

We zullen onze luidsprekers demonstreren samen met de YN-audio en Purecable.

Kom het beleven op deze gezellige audioshow op de derde verdieping in de rechter zaal. Wij hebben er weer veel zin in.

 

Aanwezig zullen zijn: Jeroen Dezaire en Hans Beckeringh

Merken
Daudio

Website
daudio.nl

Facebooktwittermail