Connect2Multimedia

Connect2Multimedia

Beste bezoeker van de Audio Show Alkmaar,

Tijdens de showdagen demonstreren wij onze laatste versie van de SoundPrism III. Wij laten u graag horen wat er mogelijk is met ons actieve systeem.
De SoundPrism III is een 3-weg actief aangestuurde luidspreker op basis van Hypex nCore. De controle over de speakerelementen is door de enorme dempingsfactor (ca. 1000!) bijzonder.
Pulsgeluiden in de muziek worden daardoor zo goed als realistisch weergegeven. U ervaart werkelijk de energie die de muzikanten tijdens hun uitvoering geven en dat kan voor sommigen even wennen zijn.


Wat de gebruikte luidspreker-units betreft hebben we gekozen voor verschillende merken die in hun deel van het geluidsspectrum geweldig kunnen presteren.
Dit resulteert in een zeer indrukwekkende geluidsbeleving die door onze opzet (instelbare DSP) kan worden aangepast in een beleving die binnen uw specifieke wensen en luisterruimte past.
De SoundPrism III is een halfopen baffle. De basluidspreker zit in een behuizing waardoor het totale formaat beperkt is gebleven.
De midden- en hogetonen luidsprekers zijn van achteren open en geven daardoor aan de achterzijde nagenoeg het zelfde geluidsbeeld weer als de voorzijde (maar dan in tegenfase). Doordat er geen demping van een behuizing in dit systeem aanwezig is, is ook het pulsgedrag heel anders dan die van een gesloten luidspreker. De weergave wordt vergeleken met die van de beste elektrostaten.

De SoundPrism III speakers “zweven” op vier magneetvoeten (meerprijs) die ervoor zorgen dat de speakers van de ondergrond geïsoleerd worden.
Standaard worden ze geleverd op spikes.
De SoundPrism III wordt handgemaakt en op bestelling gebouwd.
Wij leveren ze persoonlijk bij u af en passen de instelling aan in uw luisterruimte.
Na het show weekeinde kunt u deze weergevers ook beluisteren bij Studio Alkmaar in Oterleek.

Een fijne tijd op de show en wij heten u van harte welkom op de 3e etage in onze Skybox, ruimte 11.

Website
connect2multimedia.nl

Facebooktwittermail