Audio Innovations

Audio Innovations

Audio Innovations

De AI 120; een Super slank luidspreker concept zonder compromis in geluidskwaliteit en bijna onzichtbaar te plaatsen in zowel een woon als B2B omgeving
De AI-120 is een luidsprekersysteem met een ongekende compactheid welke harmonieus te integreren is in elk kamer en/of kantoor ontwerp. Luidsprekers die slechts 4 cm breed, 2 cm diep en 120 cm hoog zijn in combinatie met een krachtig aangepaste 400 Watt subwoofer (200 Watt RMS) die uit het zicht geplaatst kan worden kunt u genieten van een ongekende geluidskwaliteit voor zowel muziek als spraak.

De nieuwe AI-120 is een combinatie van membraan/magnetostatische technologie. Dit resulteert in een luidsprekersysteem met een ongekende compactheid die harmonieus past in elk kamer of kantoor ontwerp. Door het te combineren met een gekwalificeerde subwoofer, voorzien van een tot nu toe ongebruikelijk (in deze prijsklasse) fasecorrectie, kan de AI-120 zich op de frequenties boven 120 Hz richten. De AI-120 bundelt de geluidsenergie en behaalt daarom een nog niet eerder behaald bereik in muziek – en spraakverstaanbaarheid

 

Alkmaar Premiere van John Watkinson LEGEND luidsprekers

Skybox 3de etage John Watkinson LEGEND Precision Sound Reproducers beleefden kort geleden hun lancering in Nederland. Het is een nieuw type luidspreker, dat voortkomt uit onderzoek over het menselijk gehoor, en die voor het eerst een perfecte weergave van zowel periodiek geluid als niet-periodiek geluid combineert. Traditionele luidsprekers concentreren zich meestal op de juiste weergave van periodiek geluid (zoals tonen en noten, in het frequentie domein), met vaak een gebrek aan precisie en realisme voor geluiden zoals percussie en snaaraanslagen (niet-periodiek geluid, tijd-domein).

Bestaande projecten die daar wel oor voor hebben, zoals electrostaten en single-driver concepten, hebben dan vaak weer tekorten bij het periodiek geluid (zoals de bassen), of bij het afstralingsgedrag of bij de dynamiek. Geen van deze compromissen bij LEGEND luidsprekers, waardoor die een uniek transparant geluid hebben met een volledig bereik en dynamiek. Perfecte periodieke en niet-periodieke weergave met bovendien een optimaal afstralingsgedrag, en dat uit een in verhouding verbazend klein en gemakkelijk te plaatsen toestel. De voordelen van een electrostaat en meer, zonder de nadelen. Een graad van realisme en luistercomfort zoals nog niet eerder was bereikt.

 

Sonoma M1 Elektrostatische hoofdtelefoon met voeding, DSP en DAC.

Als eerste ter wereld maakt de Sonoma M1 gebruik van de High-Precision Electrostatic Laminate (HPEL). Door de uiterst lage massa, het extreem grote frequentiebereik en de ongeëvenaarde transient weergave, wordt het muzieksignaal optimaal gereproduceerd. De oorschelpen van geïnjecteerd magnesium, de oorkussens van zacht schapenleer en de laag-capacitatieve signaalkabel maken de M1 tot een High-End product bij uitstek.

De versterking wordt verzorgd door een FET klasse-A trap, ingebed in een massief aluminium behuizing. De USB-ingang accepteert High-Res Audio formaten tot 32-bit/384kHz PCM en DSD via DoP (DSD64 en DSD128), de S/PDIF slikt PCM tot 24-bit/192kHz. De twee stereo ESS SABRE Reference DAC’s opereren elk in mono, waardoor een gemeten S/N-verhouding van 129dB gerealiseerd wordt. Het signaal wordt voorts geprocessed door een 64-bit DSP. De AKM Premium ADC ontfermt zich over de analoge inputs.

Website
audio-innovations.nl

Facebooktwittergoogle_plusmail