Servi-Q

Servi-Q

Servi-Q heeft journalist Hans Beekhuyzen uitgenodigd om meer te vertellen over de veel geprezen Roon en Roon Essentials streaming software, RoonReady en Roon endpoints. Natuurlijk wordt daaraan toegevoegd wat Elac voor fraai’s aan RoonReady endpoints op de markt gaat brengen.
Back to the roots: Vers van de productieband in Kiel laten we de definitieve versie van de Elac Miracord 90 Anniversary draaitafel zien. Ook zal de nieuwe geïntegreerde versterker AE101EQ aanwezig zijn, naast natuurlijk de overzicht van het Elac luidspreker programma waaronder de nieuwe Uni-fi serie.

Van CocktailAudio zal o.a. de nieuwe X50 puur digitale muziekserver te zien zijn en mogelijk ook de nieuwe netwerkstreamer N15.

Nieuws van Advance Acoustic en Advance Paris is er in de vorm van twee de nieuwe modellen uit de SlimLine serie. De nieuwe voorversterker PX1 en de D/A converter DX1 worden aan deze serie toegevoegd. Tevens zullen de nieuwe monoblokken X-A1200 voor het eerst aan het Nederlandse publiek worden getoond.


Merken 

Advance Acoustic
Cocktail Audio
Elac

Website
servi-q.nl

Facebooktwittergoogle_plusmail