Daudio

Daudio

De transparante en natuurgetrouwe weergave van de Daudio dipool high-end luidsprekers, zorgt ervoor dat u niet meer naar de luidspreker luistert, maar naar de muziek. Het is alsof de muzikanten live staan te spelen in uw woonkamer. U hoort de details, ervaart de plaatsing, diepte, en natuurlijke weergave, dit is echt genieten van muziek! En dat kan ook bij u thuis! Wij nodigen u graag uit om dat persoonlijk te beleven!

Design is een belangrijk onderdeel van het ontwerp. U moet de luidspreker mooi vinden en hij moet integreren in uw interieur. Daarom heeft Daudio samen met interieurarchitecten en designers extra veel tijd aan het design besteed. Het resultaat van deze inspanning is een zeer elegante luidspreker, die aan uw persoonlijke wensen is aan te passen qua kleur en materiaal. Een uniek dipool design concept, komt dat zien!

Daudio levert complete high-end audio dienstverlening. Naast onze bijzondere high-end dipool design luidsprekers leveren we ook geweldige versterkers, streamers, DAC’s, bekabeling, stroomvoorziening, en akoestisch advies. Tevens leveren wij hoogwaardig maatwerk en/of componenten van o.a. Mundorf en Audio-Technolgy inclusief advies aan zelfbouwers. Wij gaan voor een top resultaat en onze prijzen zijn altijd scherp!

Op de Audioshow Alkmaar 2017  zullen wij voornamelijk demonstreren met onze 100% dipool Daudio C1 luidspreker van 2995,- per stuk aangesloten op hoogwaardige versterkers en een mooie bron van Studio Alkmaar.

De Daudio C1 luidspreker is leverbaar met zichtbare drivers in verschillende kleuren frontplaten, maar ook met verschillende kleuren luidsprekerdoek, of in eiken of noten hout.

Daudio producten:

  • Luidsprekers, Daudio W1 en C1, dipool design luidsprekers
  • Versterkers: Daudio D500 (2 x 250 Watt UcD) en N1000 (2 x 500 watt Ncore)
  • Interlinks: Daudio Airtube Silver/Gold interconnect, digiconnect

Aanwezig zullen zijn: Jeroen Dezaire, Hans Beckeringh en Michiel Bennink

Merken
Daudio

Website
daudio.nl

Facebooktwittergoogle_plusmail