Analogue Audio

Analogue Audio

Analogue Audio Products brengt dit jaar de Diapason Dynamis luidsprekers en de CanEVER Zero Uno Dac naar de show.

De Dynamis luidsprekers zijn een doorontwikkeling van de Diapason Astera monitor. Liefhebbers die bekend zijn met ‘het Diapason effect’, dat is namelijk een douche van geluid, zullen nieuwsgierig zijn wat de manshoge Dynamissen op dit punt zullen bereiken. Een paar Dynamis weegt 200 kg en kost € 45000. Kost veel en weegt veel. Het oordeel is aan jullie!

‘To come as close to vinylsound as possible’, was het doel van Mario Canever voor de ontwikkeling van een converter die voor de streamende muziekliefhebber het best mogelijke muzikale plezier zou moeten bieden. Heel passend heet de nieuwe Dac: Zero Uno. 01 dus. Dat lijkt beperkt, maar het doel is ‘zo analoog mogelijk’, dus zo dicht mogelijk bij oneindig. De Zero Uno kost € 6990.

Zo dicht mogelijk bij de vinylsound wil niet zeggen: even goed als vinyl. Om het audiofiele vergelijken zoveel mogelijk te vermijden, laten we deze keer toch de superieure platenspeler thuis. Nog een primeur is dat Wim van Kraanen voor het eerst gaat streamen.

Zonder versterker blijft het stil. Het is te hopen dat het zal lukken om nog een primeur, namelijk de: Pathos InPol Heritage op de show te hebben. Het blijft nog even spannend.

Net als de laatste jaren staat Analogue Audio Products weer op de derde etage. Ik hoop elkaar weer snel te mogen ontmoeten.

 

Merken
Audio Analogue
Diapason
Duende Criatura
Essential Audio Tools
Fletcher Audio
Hadcock
Living Voice
Music Tools
Norma Audio
Nottingham Analogue
Opera Loudspeakers
Pathos Acoustics
Rosso Fiorentino
Synthesis
The Cartridge Man
Trichord
Unison Research

Website
analogueaudio.nl

 

Facebooktwittergoogle_plusmail